Все профессии важны

21 февраля 2014

06.02.2014 року відбувся виховний захід «Усі професії важливі» у формі конкурсно-пізнавальної програми, який підготували учні 4 класу під керівництвом вихователя Нікітіної Ольги Станіславівни. Для участі були запрошені команди: «Зірочка» (4 клас), «Усмішка» (5 клас), «Дружба» (6-А клас), «Сонечко» (6-Б клас).

Мета: надати учням уявлення про різноманітність існуючих професій; розширити знання учнів про трудові дії та знаряддя праці, розкрити зв’язки між працею людей і ставленням до них; вчити аналізувати, узагальнювати; формувати повагу до праці людини; розвивати увагу, пам'ять, світогляд дітей, сприяти розвитку їх пізнавальної активності; виховувати бережливість до результатів праці дорослих, працелюбство, доброзичливе ставлення до інших.

Вихованці з інтересом і цікавістю приймали участь у конкурсних завданнях: «Вгадай професію за описом», «Поясни значення слова», «Вибери інструменти, якими користуються спеціалісти даної професії», «Хто що забув?». Учасники команд і гості відгадували загадки про професії, розгадали кросворд «Вгадай назву професії».

Переможцями конкурсної програми стали вихованці команди «Дружба» (6-А клас)

Источник: Докучаевская школа-интернат

На карте Докучаевска
hospital.png
Докучаевск, ул. Лихолетова, 10
police.png
Докучаевск, ул. Октябрьская, 4А
gasStation.png
Докучаевск, ул. Ленина, 79
house.png
Докучаевск, ул. Октябрьская, 9А
buildings.png
Докучаевск, ул. Центральная, 68
hospital.png
Докучаевск, ул. Центральная, 47А
workshop.png
Докучаевск, ул. Фрунзе, 11
bank.png
Докучаевск, ул. Комсомольская, 42/23
car.png
Докучаевск, ул. Ватутина
edu.png
Докучаевск, ул. Чайковского, 3