2013-й – Рік дитячої творчості. «Дякуємо нашим мамам»

20 февраля 2013 - Кирилл
article498.jpg

1 лютого у Будинку дитячої та юнацької творчості відбувся концерт «Дякуємо нашим мамам» молодшої та середньої групи вокальної студії «Ельдорадо» (керівник Д.А. Карпенко, керівник акторської майстерності А.О. Коденець, акомпаніатор О.В. Дудко, звукорежисер О.А. Шевцов).


Від початку свого існування студія «Ельдорадо» відзначається талановитими вихованцями. Керівник Денис Карпенко – надзвичайно творча людина, яка має індивідуальний підхід до кожного зі своїх гуртківців та намагається знайти для кожного з них те, що найбільш притаманне їхній душі, тембру голосу.


Репертуар вокальних номерів різножанровий: акапельні твори з народної творчості, естрадні та джазові пісні. Солісти студії Роман Ткаченко, Юлія Гончаренко, Денис Олійник, Сергій Чернов, Денис Ярошевич, Ганна Гудима, Марія Кулик, Влада Храптович, Дарина Макуха зачаровували гостей своїми творчими номерами, дзвінкими голосами, любов‘ю до естрадної та народної пісні. Всі присутні побачили бажання дітей займатися улюбленою справою.


Дуже приємно спостерігати за творчим зростанням співочої групи музичного театру «Піноккіо» (керівник А.О. Коденець), у складі: Лейли Гусейнової, Лілії Ігнатової, Софії Тимченко, Сінтії Офоєгбу. Обличчя маленьких артистів та їхніх батьків світилися радістю й гордістю. Безперечно, вихованці досягли певних успіхів. І все це завдяки плідній, самовідданій праці.


Цей концерт ще раз підтвердив високий рівень виконавчої майстерності юних артистів. Помітно, що діти займаються вокалом і сценічною майстерністю з великим бажанням, виступають перед глядачами з самовіддачею, на емоційному підйомі, тримаються на сцені вільно і професійно. Все, що відбувалося на сцені, виглядало легко, динамічно, викликаючи високі оцінки у глядачів у вигляді оплесків після кожного номеру.


Бажаємо керівникам та колективу міцного здоров’я, творчих надбань та успіхів у подальшому розвитку.
Наше місто може пишатися тим, що тут зростають справжні таланти, які своєю творчістю прикрашають і духовно збагачують рідний край.

Вероніка Сененко, юнкор клубу «Блік»
Докучаєвська мiська рада - офіційний сайт

Похожие статьи:

Настоящее маленькое чудо

Опубликовано 19.01.2013 в разделе - Новости
Вечером 13-го января, в канун наступления Нового года по старому стилю, жители посёлка Южного и совхоза побывали на празднике, который устроили талантливые ученицы 11 класса ОШ № 1....

«Рождественские звездочки»

Опубликовано 10.01.2013 в разделе - Новости
7 января, на Рождество Христово, светлый и душевный праздник прошел в ЦКД им. Пушкина....

Несомненно, «Технікум має талант»!

Опубликовано 17.11.2012 в разделе - Новости
На конкурсе «Технікум має талант», который состоялся 8 ноября 2012 года в концертном зале ЦКД им. А.С.Пушкина, каждый смог убедиться, что для нашей молодежи нет ничего невозможного....
В Докучаевске стало хорошей традицией чествовать наших социальных работников в уютных стенах концертного зала музыкальной школы им. Переяславских....
Рейтинг: 0 Голосов: 0 2606 просмотров